TR | EN
2023-2024 Yaz Döneminde Staj Yapan Öğrencilere Duyuru
29.08.2024

DUYURU

ÖNEMLİ :  2021 ve sonrası girişli öğrencilerden 2. Ve 3. Sınıfını tamamlayıp 2024 yaz döneminde stajını yapmış olanlar, 2024-2025 Güz Yarıyılı-Kayıtlarda Staj I dersini ve/veya Staj II dersini seçmeleri gerekmektedir. Aynı eğitim planına tabii öğrencilerden, 4. Sınıf tamamlandıktan sonraki yaz döneminde staj yapacaklar, takip eden güz yarıyılında harç ödeyerek Staj derslerine kayıt yaptırmalı ve mezuniyet için gerekli staj sürecini tamamlamaları gerekmektedir.

 

 

2023-2024 YAZ Döneminde staj yapan öğrenciler staj sözlüsü için listede belirtilen (daha sonra ilan edilecek) ilgili öğretim üyelerinden 18-20 EYLÜL 2024 tarihleri arasında randevu alarak 18-30 EYLÜL 2024 tarihleri arasında sözlü sunumlarını gerçekleştirmelidir. 

  1. Staj yapan öğrenciler 30 EYLÜL 2024 tarihine kadar,
  • Online olarak doldurduğu ve imza ve mühürleri tamam olan “Staj Defteri”ni, “Powerpoint sunumu”nu, Kurumun Stajyer değerlendirme formunu ve Anketini belirlenen jüri üyesine email ile göndermelidir.
  • Jüri üyesinden staj sunumu için randevu almalıdır.
  • “Staj Defteri”nin ve “Powerpoint sunumu”nun dosya adını “Yıl-Öğrenci no-Ad soyad” formatında oluşturmalıdır. 
  • MEZUN DURUMUNDA olan öğrenciler “ Zoom, vb bir video konferans aracı olabilir veya yüzyüze”, MEZUN DURUMUNDA olmayan öğrenciler “yüzyüze”, olmak üzere öğretim üyesi/elemanı ile belirledikleri tarihte Staj sunumunu yapabilir.
  1. Öğretim Elemanı; 
  • Öğrenci tarafından email ile gelen dosyaları imza ve mühür bakımından tam olduğu kontrol edildikten sonra sunum sonrası staj sınav formu (EK1) ve Staj sunum listesi ile birlikte  04 EKİM 2024  tarihine kadar esogukimmuhstaj@gmail.com email adresine arşivlenmek üzere göndermelidir.

 

NOT: Stajı halen devam eden öğrenciler de yukarıda verilen tarihler arasında ilgili öğretim üyesinden randevusunu almalıdır.      

 

  1.  

Sanayi İle İlişkiler ve Staj Komisyonu